-Μπορώ να κάνω αλλαγή;

ü Φυσικά! Η 1η αλλαγή είναι δωρεάν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Αν κατά την αλλαγή, αγοράσετε ακόμα ένα προϊόν, τότε και η 2η αλλαγή είναι δωρεάν. Αν όχι, τότε η 2η αλλαγή χρεώνεται με 7€.

1.    Μπείτε στο www.gigi.com.gr , επιλέξτε το νέο προϊόν ή το νούμερο που σας ενδιαφέρει και ξεκινήστε διαδικασία παραγγελίας όπως την πρώτη φορά που παραγγείλατε.

 

2.   Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και στο πεδίο «Σχόλια» γράψτε τον 6ψήφιο αριθμό της πρώτης παραγγελίας σας που θα το βρείτε στο παρόν φύλο πάνω δεξιά ή στο email που σας είχε αποσταλθεί. Ολοκληρώστε την παραγγελία, επιλέγοντας πληρωμή με αντικαταβολή.

 

3.   Τοποθετήστε το κουτί με τα παπούτσια στο χαρτοκιβώτιο ή στη σακούλα μεταφοράς όπως το παραλάβατε. Αν το έχετε χάσει, συσκευάστε το σε μία σακούλα δική σας.

 

4.   Τέλος κολλήστε πάνω στο χαρτοκιβώτιο ή στη σακούλα το αυτοκόλλητο αλλαγής που θα βρείτε μέσα.

 

5.  Εμείς θα στείλουμε το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει και θα σας το παραδώσει η ACS Courier στο χώρο σας. Τότε θα τους δώσετε αυτό που έχετε στα χέρια σας (χέρι με χέρι).

 

ü Αν το ποσό είναι ίδιο κρατήστε την απόδειξη. Αν το ποσό είναι μεγαλύτερο θα γίνει συμψηφισμός και θα πληρώσετε μόνο τη διαφορά αξίας του προϊόντος στην courier. Αν είναι μικρότερο (υποχρεωτική η απόδειξη), θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά ή θα μείνει πιστωτικό υπόλοιπο στο λογαριασμό σας. Στην επόμενη παραγγελία σας, όποτε την κάνετε, θα αφαιρεθεί το ποσό αυτό.

 

-Δεν μπορεί να γίνει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων για προϊόντα που είναι φορεμένα ή όχι στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς απόδειξη και πέραν των 14 ημερών.

-Σε περίπτωση Επιστροφής Χρημάτων θα παρακρατηθούν 7€ για μεταφορικά έξοδα.

  • Για την Κύπρο τα μεταφορικά για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε ερώτηση είμαστε στη διάθεση σας. Στείλτε μας email στο info@gigi.com.gr ή μήνυμα στις σελίδες μας στο Facebook ή στο Instagram.