-Μπορώ να κάνω αλλαγή;

üΦυσικά!  Εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, η 1η αλλαγή είναι δωρεάν.

Η 2η αλλαγή χρεώνεται με 7€.

 

üΔεν μπορεί να γίνει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων για προϊόντα που είναι φορεμένα ή όχι στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς απόδειξη και πέραν των 14 ημερών.

Σε περίπτωση Επιστροφής Χρημάτων θα παρακρατηθούν 7€ για μεταφορικά έξοδα.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

 

1.Μπείτε στο www.gigi.com.grκαιεπιλέξτε το νέο προϊόν ή το νούμερο που σας ενδιαφέρει.

 

2.Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και στο πεδίο «Σχόλια» γράψτε τον αριθμό της πρώτης παραγγελίας σας που θα το βρείτε στο φύλο παραγγελίας σας που υπάρχει μέσα στο κουτί ή στο email που σας είχε αποσταλθεί. Ολοκληρώστε την παραγγελία, επιλέγοντας πληρωμή με αντικαταβολή. Αγνοήστε τη χρέωση αντικαταβολής.

 

3.Τοποθετήστε το κουτί με τα παπούτσια στο χαρτοκιβώτιο ή στη σακούλα μεταφοράς όπως το παραλάβατε. Αν το έχετε χάσει, συσκευάστε το σε μία σακούλα δική σας.

 

4.Εμείς θα στείλουμε το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει και θα σας το παραδώσει η ACSCourier στο χώρο σας. Τότε θα τους δώσετε αυτό που έχετε στα χέρια σας (χέρι με χέρι).

 

üΑν το ποσό είναι ίδιο κρατήστε την απόδειξη. Αν το ποσό είναι μεγαλύτερο θα γίνει συμψηφισμός και θα πληρώσετε μόνο τη διαφορά αξίας του προϊόντος στην courier. Αν είναι μικρότερο (υποχρεωτική η απόδειξη), θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά ή θα μείνει πιστωτικό υπόλοιπο στο λογαριασμό σας. Στην επόμενη παραγγελία σας, όποτε την κάνετε, θα αφαιρεθεί το ποσό αυτό.

 

 

 

ØΣε περίπτωση επιστροφής χρημάτων στείλτε μας πρώτα email στο info@gigi.com.gr

 

GIGIshoes

Ρωμανού 10, 62122,

Σέρρες, 2321058899

  • Για την Κύπρο τα μεταφορικά για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε ερώτηση είμαστε στη διάθεση σας. Στείλτε μας email στο info@gigi.com.gr ή μήνυμα στις σελίδες μας στο Facebook ή στο Instagram.