Τι είναι το GIGIPointsReward;
Θέλοντας να σας ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη σας δημιουργήσαμε το
GIGIPointsReward. Είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβής μέσω του οποίου οι αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα GIGIShoesμεταφράζονται σε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 20€ και πάνω για εξαργύρωση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Πώς λειτουργεί & τι κερδίζω;
Κάνοντας αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
GIGIShoes συγκεντρώνετε 1 πόντο για 1€ αγοράς μη εκπτωτικών προϊόντων και/ ή 1 πόντο για κάθε 3€ αγοράς εκπτωτικών προϊόντων. Αρκεί να δημιουργήσετε λογαριασμό και να γίνει η καταχώρηση της παραγγελίας όντας συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας. Μόλις συγκεντρώσετε από 200 πόντους και πάνω, κερδίζετε ένα εκπτωτικό κουπόνι ίσης αξίας με 20€ και πάνω ανάλογα με τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε 14 μέρες μετά την απόκτησή του, σε επόμενη αγορά σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα GIGIShoes.  Για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό (κι όπως αναφέραμε και παραπάνω να καταχωρείτε πάντα την παραγγελία σας συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας).

π.χ. Για 200 πόντους, κερδίζετε ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 20€

Για 240 πόντους, κερδίζετε ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 24€

Για 310 πόντους, κερδίζετε ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 31€ κ.ο.κ.

Πότε πιστώνονται οι πόντοι;
Όλοι οι πόντοι πιστώνονται τη στιγμή που κόβεται το παραστατικό αγοράς και είναι διαθέσιμοι 14 ημέρες μετά την αποστολή της παραγγελίας σας. Αν ακυρωθεί η παραγγελία ή δεν την παραλάβετε και επιστρέψει σε εμάς, τότε οι πόντοι αυτόματα ακυρώνονται.

Πώς και πότε εξαργυρώνω το εκπτωτικό κουπόνι μου;
Αφού έχετε συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόντους μπορείτε να εξαργυρώσετε το αντίστοιχο εκπτωτικό κουπόνι στην επόμενη αγορά σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
GIGIShoes. Για να εξαργυρωθεί το εκπτωτικό κουπόνι πρέπει να περάσουν 14 ημέρες από την ημερομηνία που συμπληρώσατε τους απαιτούμενους πόντους και αρκεί πάντα η αξία των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε να είναι τουλάχιστον 1€ μεγαλύτερη από το συνολικό ποσό του εκπτωτικού κουπονιού που θέλετε να εξαργυρώσετε. Για online εξαργύρωση σας προτείνει αυτόματα το πρόγραμμα στο CHECKOUTνα μετατρέψετε τους πόντους σας σε εκπτωτικό κουπόνι (αρκεί πάντα να είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας). Από 4.1.2023 η διάρκεια ισχύος των εκπτωτικών κουπονιών είναι 6 μήνες από την ημέρα έκδοσής τους.

Για πόσο καιρό ισχύουν οι πόντοι μου;
Οι πόντοι έχουν ισχύ 12 μήνες από την ημερομηνία απόκτησης τους. Για παράδειγμα, οι 100 πόντοι που πιστώθηκαν 1/7/2022 θα λήξουν 1/7/2023.

Μπορούν τα μεταφορικά και η αντικαταβολή online παραγελίας να καλυφθούν από το εκπτωτικό κουπόνι;
Το εκπτωτικό κουπόνι εξαργυρώνεται μόνο για αγορά προϊόντων.

Κερδίζω πόντους από την εξαργύρωση του εκπτωτικού κουπονιού;
Φυσικά, κατά την αγορά οποιουδήποτε μη εκπτωτικού προϊόντος συγκεντρώνετε τους πόντους που αντιστοιχούν στην αξία του (1€=1 πόντος για μη εκπτωτικά προϊόντα και 3€=1 πόντος για τα εκπτωτικά προϊόντα) ανεξάρτητα από το αν για την πληρωμή του θα εξαργυρώσετε προηγούμενο εκπτωτικό κουπόνι σας.

Πού μπορώ να δω τους πόντους μου και τα διαθέσιμα εκπτωτικά κουπόνια μου;

Για να δείτε τους πόντους σας πρέπει αρχικά να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και στη συνέχεια να κάνετε κλικ εδώ.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 23210 5 88 99 (Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-15:00, εκτός αργιών). Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site μας. Θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε οποιοδήποτε ερώτημά σας!